Home Het huis Omgeving Reserveren Contact


VAKANTIEHUIS HINDELOOPEN
Klik op de foto's om ze te vergroten
vergrotenvergroten vergroten   Met liefde
Met veel liefde en plezier hebben wij ‘’ons oude Hindelooper huisje’’ gerenoveerd en ingericht, met behoud en herstel van autenthieke details. Het heeft een sfeervol en persoonlijk karakter gekregen en is daarom beslist geen doorsnee vakantiehuis.
De sfeer is ‘’back to basic’’,maar alle moderne gemakken zijn aanwezig zoals onder andere centrale verwarming en een luxe badkamer.
Er is gewerkt met vooral natuurlijke materialen en perfect op elkaar afgestemde rustige kleuren. Verder hebben we mooie woonaccessoires toegevoegd. Sobere chic, wordt deze stijl wel eens genoemd.

vergrotenvergroten vergroten  

Begane grond / wonen
Bij binnenkomst de mooie hal met trap en bijzondere details.
Op de begane grond bevinden zich de woonkamer en eetkamer en suite, met ouderwetse schuifdeuren met glas-in-loodraampjes. In de woonkamer kan heerlijk worden geluierd op gerieflijke banken en stoelen, dikke kussens, plaids en schapenvachten.
In de eetkamer staan een grote tafel en gemakkelijke stoelen, waar lang en gezellig getafeld kan worden.

 

vergrotenvergroten vergroten  

De keuken
Aangrenzend bevindt zich de compacte keuken met kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat en alles wat verder nodig is om fijn te kunnen koken. Het bijzondere servies in de oude keukenkast maakt
van elke maaltijd een feestje.
Via de keuken is het dakterras toegankelijk.

Souterrain/badkamer

Een makkelijke trap leidt naar beneden, waar de hele ruimte is benut als badkamer. Een grote wastafel en een aparte doucheruimte met stortdouche staan garant voor een luxe gevoel. Er staat een wasmachine.

vergrotenvergroten vergroten

 

Verdieping / slapen
Hier zijn twee tweepersoons slaapkamers gesitueerd. Mooie lichte, ruime vertrekken, elk met heerlijke boxspringbedden voor optimaal slaapcomfort. Eén van de slaapkamers heeft een wastafel. Vaste kasten als opbergruimte.

klik op de foto's om ze te vergroten

vergrotenvergroten vergroten  

Het huis heeft blankgeschuurde houten vloeren, die een stootje kunnen hebben. Normale huishoudelijke zaken zoals een stofzuiger en andere schoonmaakmaterialen zijn aanwezig.
Zie verder inventarislijst

Misschien vraagt u zich af waar deze unieke stijl vandaan komt?
Kijk dan ook eens bij onze woon-en lifestylewinkel www.hetverwendenestworkum.nl